Výměna rolí aneb Co by tchyně vědět nechtěla
Strap on do vztahu? Slouží ženám, aby si vyměnily roli se svým partnerem a uspokojily ho análně pomocí připnutého umělého penisu.
Do mužských postelí míří nové generace panen
Dnes jsou k dostání velice realistické panny v životní velikosti, které jsou vhodné k orálnímu, vaginálními i análnímu sexu.
Mám malý penis. Čím si můžu pomoci? (část 3/3)
Cviky na zvětšení penisu slibují nárůst až o několik centimetrů co se týče délky i obvodu a na internetu jich naleznete nepřeberné množství.
Mám malý penis. Jak ho zvětšit? (část 2/3)
Rada číslo 2: Začít pojídat pilulky na zvětšení penisu O to se muži snažili už ve středověku… Na trhu najdete řadu preparátů, některé z nich
Mám malý penis. Co/kam s ním? (část 1/3)
Je 15 cm málo? Spokojenost a hrdost se pak dostaví málokdy, pocit nejistoty a studu zůstává, i když pak přijde spousta ujištění o opaku.
Otázky dětí o sexu, které vás nesmí zaskočit!
Spoustu všetečných otázek ohledně sexuality a sexu samotného můžete čekat od svého dítěte již mezi druhým a čtvrtým rokem života.
Dcera dospívá: Rozhovory za zavřenými dveřmi
Nedržte své děti v nevědomosti. Nic tím nevyřešíte, věřte, vaše dítě si informace získá jinde než u vás.. Bavte se svými dětmi!
Anální dráždění je příjemné a krásné!
Pro začátky análního dráždění je vhodné pořídit si speciální pomůcky – ty jsou bezpečné a přinesou vám maximální anální potěšení.
Co je elektrosex a proč ho chtít?
Myslíte si, že elektrosex je určen jen pro podivíny a drsňáky, kteří už neví, co by v ložnici dělali? Že jen to jen pro ty, co milují bolest?
Sex sedmkrát týdně?
Můj partner souhlasí se vším, co mu zaručí časté milování a tak jsme se rozhodli náš vztah okořenit každodenním milováním.
Masážní oleje vs. masážní svíčky
Masážní oleje si můžeme vybírat s různými vůněmi, ať to jsou svěží citrusové, až po ty smyslné. Některé oleje jsou s feromony, jiné jsou….
Erotické spodní prádlo
Stačí si jen vybrat, co chcete na sobě podtrhnout, co případně schovat – vybrat si erotické prádlo, které ve vašem partnerovi vyrazí dech.
Nafukovací panny
Nafukovací panna se řadí mezi specifické erotické pomůcky pro muže. Nafukovací panny jsou především určeny pro muže samotáře.
Sex v 50, aneb jak se vášeň ženy mění
Padesáti let se dožívá drtivá většina naší populace. Navíc naprostá většina žen po padesátce si užívá aktivního sexuálního života.
Padělky erotických pomůcek
Nekvalitní erotické pomůcky mohou při používání způsobit problémy, pokud jde o nelegální a netestovaný dovoz.
Na usmířenou večeře? Ne. Sex!
Takzvaný sex na usmířenou je perfektní způsob, jak si říct, že se i přes všechny neshody máte rádi. Že vás ten druhý přitahuje.
Jednorázové masturbátory pro muže
Nabídka na trhu je dnes velmi široká, proto jsme Vám připravili průvodce, který Vás nasměruje, dnešním tématem budou jednorázové masturbátory, které ovšem jednorázové být zdaleka nemusí,
Věčné téma: S malým kašpárkem …
Znáte to. S malým kašpárkem…. Ne, nejde. Nesmíte se na mě hněvat, ale věřte na velikosti záleží a na výdrži také.
Ženská prsa jako fenomén
Ženské prsa jsou erotogenní zónou, kterou každý z nás zná, málokdo však už ví, že malé procento žen při stimulaci prsou dosáhne i orgasmu!
Sexshop.cz finalistou Shop roku 2013!
E-shop www.sexshop.cz se stal díky vašim hlasům finalistou Shop roku 2013 – soutěže pořádané společností Heureka.cz
Noční košilka – pohodlí vs. sexy vzhled?
Sexy noční košilka se vám bude příjemně nosit a ještě v ní budete vypadat skvěle před partnerem! Sexy neznamená nutně jen průhledné…